Sådan indretter du dit hjem med hund

0
284

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hunden er menneskets bedste ven. Og hunden er blevet en lige så stor del af familien som de tobenede medlemmer af klanen. Den tid, hvor hunden skulle nøjes med et hundehus i haven og en madskål på trappestenen, er for længst forbi.

Giv hunden sin egen seng

Men hvordan indretter man så sin bolig, så det er både rart for hunden, hyggeligt for jer og ikke mindst praktisk at bo med en firbenet beboer på matriklen?

Det handler om at have nogle zoner i sit hjem, hvor hunden må være. Hvis hunden ikke må være i sofaen f.eks., så giv den et alternativ, så den også kan være tæt på jer, når familien sidder og hygger i sofaen om aftenen. En hundekurv eller en hundeseng vil give hunden tryghed, fordi den ved, at den kan ligge der i fred.

Du synes måske, at hundesengen godt må se pæn ud og passe til resten af boligens interiør? Så er du ikke den eneste. Prøv at undersøge mulighederne blandt de mange flotte og lækre hundesenge, der er kommet på markedet. Luksushund har et rigtig godt udvalg, uanset om du har en bomuldshund eller en Berner sennen. Sengene har et flot design, der passer ind i de fleste danske hjem. Og kvaliteten er i top, så du kan være sikker på, at din hund også gerne vil ligge i den.

Tag hundesengen med på tur

Nogle hunde kan ligge overalt og sove – og kræver det ikke det store. Mens andre kan have brug for trygheden i det kendte. Her kan det være en god ide at vælge en hundeseng, som du lige kan smide ind i bilen, når I skal på besøg hos venner, på ferie eller et par dage i sommerhus. På den måde kan hundesenden hjælpe din hund til at finde ro, når den er et nyt sted. Din hund vil elske dig for det!