Sådan indretter du et rigtigt hyggerum

0
1704

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hygge er noget, man kan gøre overalt. Det er noget, der kendetegner os danskere, og det er en disciplin vi elsker og mestrer.

Elsker du hygge, kan du med fordel skabe et hyggerum i din bolig, hvor der er rart at være, når man skal slappe af og generelt bare skal nyde livet. Et rum, hvor du kan samles med dine kære og lave alt og ingenting. Se her, hvordan du gør.

Stearinlys skaber hygge

Lysestager og stearinlys er indbegrebet af den danske hygge, og der er noget beroligende ved skæret og varmen, der bliver spredt, når der tændes op under stearinlysene. Især i den kolde vintertid, kan det være med til at få os helskindede igennem.

Er der et rum tilovers?

Hvis du har et rum i din bolig, der ikke bliver brugt, har du en fantastisk mulighed. En mulighed for at gøre det til et hyggerum, hvor ungerne kan lege, spille konsol eller samles omkring bordtennisbordet.

Lad puder og sækkestole flyde, så man finder sig godt til rette, idet man entrerer rummet. Det er fantastisk hyggeligt, og så er der jo også et sted, hvor dem, der ikke spiller bordtennis, lige kan få sig en slapper, imens kampens endegyldige minutter løber af stablen.

Sørg for den gode stemning

Der skal være god stemning i et hyggerum. Sørg for, at belysningen kan dæmpes, der er plads til at høre stille og rolig musik, samt det aldrig bliver for meget at være derinde. Hæng flotte billeder op på væggen med positive budskaber og gør det personligt.

Hæng eventuelt et skilt på døren om, at her surmuler vi ikke. Vi tager den positive attitude på, når vi entrerer rummet, og sådan er det. Det er her, vi går ind, når vi trænger til at have det godt og ikke tænke over alle de bekymringer, der definerer livet udenfor rummets fire vægge.