Sådan kan boligen forkæle familien i vintermånederne

0
739
Snebeklædte huse

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi er ikke langt inde i det nye år og som altid starter vi koldt ud. Januar og februar er de to koldeste måneder på hele året. Der er delte meninger om vintermånederne. Nogen elsker dem og hepper hvert år på en masse sne, imens andre spærrer sig inde, indtil foråret melder sig. Noget som mange danske familier ikke tænker over er dog, at man sagtens kan nyde vinteren uden at fryse helt vildt. Så selvom man ikke er til is og sne, så kan man godt nyde de mørke og hyggelige dage. Vinteren går nemlig ud på hygge, og det er især dejligt med familien. Nogle gange kræver det bare lidt ekstra udstyr til hjemmet.

Varme fødder med gulvvarme

Noget ved vinteren som er træls for næsten alle familier omkring i landet er de kolde morgener. Når man vågner, skal ud af sengen og så planter ens fødder på det iskolde gulv. Dette kan få enhver til at overveje lige at tage en ekstra time. Dette kan man dog gøre noget ved. Med gulvvarme i hele hjemmet, slipper både forældre og børn for kolde fødder hele dagen igennem. Læs mere om det her.

Familiehygge ved pejsen

I gamle dage var en pejs næsten fast inventar i alle hjem. Siden er der dog kommet radiatorer, og færre hjem bliver i dag bygget med plads til en pejs. Men selvom de ikke længere er nødvendige eller praktiske, så er der noget specielt ved en pejs. Det der med at kunne samle familien rundt om de smukke levende flammer giver en god hyggelig stemning.

Luksus med et vildmarksbad

Indendørs spabade og jacuzzier er ren luksus, og det er de færreste som har dem. Et vildmarksbad kan man dog nemt finde plads til, da det kan stå i haven. Her kan hele familien sidde i det varme lækre vand, imens sneen falder omkring en. Den ultimative vinterhygge.