Sådan kan du selv lave din adventskrans i år

0
135

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan godt være, at det er nemmere bare at købe en adventskrans i det lokale supermarked. Det er bare langt fra lige så hyggeligt, som det er at lave den selv. Hvis der er noget, julen handler om, så er det jo netop også hygge, så det passer også perfekt til julestemningen. Det kan være, du mangler lidt inspiration til, hvordan du kan lave din egen adventskrans? Hvis det er tilfældet, så læs med i denne artikel!

Du skal bruge ler og kran

Når du skal i gang med at lave din adventskrans, så er der mindst to ting, du i hvert fald skal have fat i – og det er ler og gran. Uden ler og gran kommer du ikke langt med en adventskrans. Du kan selv bestemme, om du vil købe gran, eller om du vil tage det med hjem efter en tur i skoven. Begge dele er muligt, men sidste mulighed er måske den hyggeligste.

Andre ting fra naturen

Du kan faktisk tage alt det med fra naturen, som du gerne vil, når du skal lave din adventskrans. Du bestemmer selv, hvad du synes, der udgør en Flot adventskrans. Det kan være, der er nogle bær, du synes, klæder adventskransen. Der er også mange, der godt kan lide at sætte grankogler i. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skal der nisser på?

Du skal også beslutte dig for, om du gerne vil have nisser på din adventskrans. Der er nogle, der synes, at det virkelig hører sig til, og så er der andre, der synes, at der er nisser nok i resten af huset i december. Du skal også vælge, hvor du skal stille din adventskrans. Du kan f.eks. sætte en ny hylde op med nye hyldeknægte, hvis du gerne vil give den en rigtig fornem plads i huset.

 

2