Sådan undgår i indbrud i sommerferien

0
793

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommerferien er højsæson for indbrud. Se her, hvordan du fjerner de slemmeste indikatorer på, at du ikke er hjemme.

Der går ikke længe, inden læseferien er slut, og sommerferiestemningen for alvor skyller ind over det danske land. Sommerferien er er skøn, men den kan ende med at blive et mareridt. Sommeren er nemlig også højsæson for indbrud. Se her, hvordan du fjerner de slemmeste signaler om, at du ikke er hjemme.

Lad bilen stå i indkørslen

Én af de ting, der sender det stærkeste signal om, at I ikke er hjemme, er den tomme indkørsel. Sørg derfor for, at I enten lader bilen stå i indkørslen, når I ikke er hjemme, eller bed en flink nabo om at parkere hos jer. På den måde signalerer I ikke, at I ikke er hjemme.

Sørg for at låsen virker ordentligt

Virker jeres lås ordentligt, og lever den op til de moderne standarder? Indbrudstyvene tager hvert år mere avancerede midler i brug, og derfor er det vigtigt, at jeres lås ikke er lige til at låse op. Du kan finde en låsesmed i København her, der kan hjælpe dig med at sikre din lås.

Automatisk lys i indkørslen

Der er intet, der virker så effektivt mod indbrudstyve, som hvis lyset tænder automatisk, når de entrerer din grund. Derfor er det en god idé, hvis I får installeret lamper, der automatisk tænder lyset, når de registrerer bevægelse.

Lad rodet stå fremme

Rydder du op, inden du skal på ferie? Det er der ingen grund til. Lad hjemmet ligne, at det bliver brugt. Stil eventuelt kaffekopper frem, og lad rodet ligge. Så ligner det ikke, at her ikke er nogle hjemme, hvis langfingrede individer skulle finde på at kigge ind ad vinduet.

Dog er det ikke alt, du skal lade stå. Fjern stueplanter, der ikke bliver vandet, samt stearinlys, der risikerer at smelte, hvis de står placeret i vindueskarmen, hvor solen skinner.