Sådan giver du din bolig en overhaling her til sommer

0
657

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Forår og sommer er for mange lig med lysten til at lave om og forandre. Det er som om, at det gode vejr kan give en hel masse motivation til at få gjort nogle af de ting, som ellers normalt bliver udskudt lidt. Du kan f.eks. bruge din sommer på at give din bolig en lille overhaling. Her kan du få inspiration til, hvad du kan gå i gang med.

Skift dine døre og vinduer

Hvis du har mod på et lidt større projekt, der samtidig er en investering i din bolig, kan du skifte dine vinduer og døre. Hvis dine vinduer er gamle og slidte, er det ikke sikkert, at de længere er helt tætte. Det er rigtig skidt for din varmeregning. Desuden gør det sjældent noget godt for din boligs look med slidte vinduer. Når du skifter vinduer og døre, vil du med tiden få mindre varmeregninger, og du vil samtidig få en bolig, der ser ny og frisk ud. Hos Bango.dk forhandler de både vinduer og hoveddøre.

Mal dit hjem i friske farver

Hvis du gerne vil gøre noget ved din bolig indendørs, som er enkelt, men som samtidig kan skabe en stor forandring på kort tid, så skal du male dine vægge og/eller møbler i nogle friske farver. Specielt i sommerperioden er det fristende at gå amok i fine farver. Du kan male dine møbler, hvis de trænger til noget forandring, men du kan også male dine vægge.

Skift dine gamle nipsting ud

Det er nogle gange de små detaljer, som gør den store forskel. Hvis du skifter nogle af dine gamle nipsting ud med nogle helt nye, kan din bolig få et helt nyt udtryk indenfor. Det er en nem måde at skabe forandring på, fordi du altid kan skifte frem og tilbage mellem dine nips.