Skal hele familien have hver deres PC

0
873
rabatkode til lenovo

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Kunne du godt tænke dig at forkæle hele familien med en PC eller tablet hver, så lad for guds skyld være med at uddele dem af flere omgang, f.eks. ved hver persons fødselsdag. der er nemlig alt for mange fordele i at gøre det i samlet flok og købe det hele på én gang.

At give hele familien hver en laptop, tablet, eller noget andet hardware kan være noget af en dyr omgang, men frygt ej, for der kan være rigtig mange penge at spare på din samlet regning. Du kan nemlig finde en lang række rabatkoder rundt omkring på nettet, som kan give alt fra 5 til 25 % i rabat på din regning. Og husk på at jo dyre din regning er, desto mere rabat for du samlet set. Så se at få samlet familiens ønsker pc ønsker, og spare en masse penge på den samlede regning.

Det vil være en klar fordel at i bliver enige om en PC eller tablet sammen, da i kan samle betalingen i et, og muligvis lave en mængderabats ordning, hvis du køber dine vare i en fysisk butik. Så hold evt. et familiemøde hvor i samlet aftaler og fortæller hvilke computere eller tablets i gerne vil have.

Vil familien gerne have samme computer mærke, men ikke ved hvilket mærket der kan opfylde alle behov, så bør i prøve en computer eller tablet fra den hurtigt voksende producent Lenovo. De har en lang række super PC´er i deres katalog, som strækker sig lige fra den almindelig skole computer, og til de helt stærke gamercomputere. Lige nu kan du finde rabatkoder på Lenovo computere på op til 20% på Rabatbanditten, så er det Lenovo computer eller tablets der trækker og som i sammen kan blive enige om, så er det bare med at komme i gang med at bestille.