Skift til sildebensparket gulv og få et moderne hjem

0
457
sildebensparket_gulv

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sildebensparkets gulve er noget af det mest moderne gulv du kan få dig i dag. Der findes forskellige former for sildebensparket gulve, og vi vil her i artiklen fortælle lidt om de forskellige typer, så du forhåbentligt kan finde ud af hvilket der passer til netop jeres bolig.  

Massivt sildebensparket gulv 

Det mest klassiske stilfulde parketgulv er af massivt sildebensparket. Det massive parket, kan monteres i flere forskellige mønstre, men det mest moderne er sildebensparket. Gulvet limes med elastiske parketlim. Elastisk parketlim kan bruges på alle typer trægulve, planker, parket, men også laminerede og præfærdige trægulve. Det kan anvendes på både faste og skrøbelige gulve, også til gulve med gulvvarme. Derefter skal gulvet slibes. 

Typer massivt sildebensplanket gulve 

Et sildebensparket gulv fås i forskellige typer og sorteringer. Den eneste forskel er gulvets udseende
Det har ikke noget med kvaliteten at gøre men handler kun om gulvets udtryk mht. knaster, åretegning og farvespil. Alle typer sorteringer har altså samme tolerancer, slidstyrke og egenskaber. 

SELECT 

har mere spil i åretegningen. Harmonisk farvesortering, der kan forekomme enkelte lyse perleknaster på max 4 mm. Ingen splintved. 

NATUR 

levende spil i åretegning og naturlig farvesortering. Der kan forekomme små sunde knaster (max 8 mm), ingen splintved. 

RUSTIK 

er et mere naturligt og levende gulv at se på med varierende farvespil. Der vil forekomme splintved (lyse striber). Knaster kan forekomme på til max 30 mm. Et flot og levende gulv at se på. 

2-lags sildebensparket gulv 

Et 2-lags sildebensparket gulv, består af en stav der er opbygget af flere lag. Den har et slidlag på 3,9mm eller 5,8mm. Dette giver et stabilt gulv, som er perfekt hvis man har eller ønsker gulvvarme. Du kan få et 2-lags parketgulv, som færdigbehandlet gulv, med enten lak eller olie, så du slipper for at gulvet skal slibes efter det er monteret.