Spar penge ved at samle jeres telefoni

0
1211

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

For et par årtier tilbage kostede mobiltelefoni gerne spidsen af an jetjager og at betale 3-4 kroner i minuttet og et par kroner for en sms var ikke unormalt. Der er som bekendt mildest talt sket en hel del med markedet siden. Udover at telefonenerne ikke længere bare bruges til at ringe til og fra, så er der også sket en gevaldig udvikling på priserne.

Man får nærmest smidt teleabonnementer i nakken, og langt de fleste kan sagtens klare sig med løsninger til langt under 100 kroner om måneden. Alligevel er der mange der har abonnementer, som de betaler langt mere for, hvilket ofte skyldes, at de betaler for meget mere end de egentlig har brug for.

Ved at vælge den rette løsning kan der være mange penge at spare, hvis man lige selv holder styr på, hvad det egentlig er, man har behov for, inden man beslutter sig for hvilket abonnement man skal have.

En anden måde at spare en del penge på, er ved at samle flere abonnementer, da der er mange teleselskaber der giver klækkelige rabatter, hvis man samler flere af familiens abonnementer under et tag så at sige. Det er klar at selskaberne er interesseret i så mange kunder som muligt, og derfor gerne giver rabat, hvis man har fire abonnementer i stedet for et. Se eksempel på Familieabonnement ved Telia – Tjek priser og fordele

Det kan dog stadig være en rigtig god ide at kigge lidt nærmere på behøvet i familien og vælge sine løsninger ud fra dette, og ikke lade sig forblænde af 25% rabat, da dette ikke betyder meget, hvis prisen er lidt høj, fordi man får meget med. I stedet for at kigge på hvor meget et abonnement indeholder, som mange gør, så gå ind i din eller dine børns historik på telefon. Kig hvor mange sms’er der er sendt, hvor mange GB data der er brugt, og hvor mange minutter der er talt i.

Lav et gennemsnit af de sidste 2-3 måneder, og kig så efter en løsning der rammer dette, så vil du sikkert blive overrasket over hvor lidt at det du rent faktisk betaler for, at du rent faktisk bruger.