Stuen er omsamlingspunktet

0
963

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvilket rum i dit hjem synes du bedst om? Rigtig mange vil nok svare stuen, og det er ikke uden grund. Det er her man opholder sig mest og kobler af. Det er man hygger med familien og vennerne. Det er her man nyder sin favorit serie på Netflix. Og man kunne blive ved, ikke underligt at stuen har fået denne status.

Små ting kan gøre en stor forskel

Trænger du til et nyt pust og lidt kolorit på stuen, så kan man faktisk komme langt med små midler og lidt kreativitet. Har du prøvet at flytte lidt rundt på sofaen, eller finde en anden plads til fladskærmen. En smule maling på væggen eller bare langs kanten, kan gøre underværker. Mangler du lidt mere plads i entreen, og er du træt af sko der flyder? Så kig nærmere på dette Skostativ.

Loppemarkeder er en sjov billig løsning

Det er altid sjovt at være på tur med familien. Desværre er det ofte er det en stor udskrivning, men sådan behøver det ikke at være. Det behøver ikke altid at koste mange penge. Hvis man vælger at undersøge markedet, så er der stort set altid et sted hvor der bliver afholdt loppemarked. Det er sjovt at opleve kræmmere og hvis man er heldig, kan man gøre nogle gode handler. Det er også lidt skægt at præge sit hjem med brugte ting.

Stue- og køkken integreres

Man ser mere og mere at køkkenet og stuen bliver mere og mere sammensluttet. Madlavning er ofte et samlingspunkt og man ser mere og mere at børnene hjælper til i køkkenet. Så om fremtiden bliver flere integrerede rum, ja det kan man kun gisne om.