Tid til uld

0
906

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

For en god måneds tid siden, var det over tyve grader og solen skinnede fra en stort set skyfri himmel, da vi havde en dejlig indian summer. Når man kigger uden for vinduet nu, kan det virke som meget lang tid siden. Det blæser, det regner, og temperaturerne nærmer sig med faretruede fart frysepunktet.

Det betyder også, at dine børn skal til at pakkes bedre ind, når de er udenfor, og ikke mindst hvis de har en alder, hvor de stadig sover i barnevogn udenfor, det er ikke altid længere nok med en body, en bluse og en dyne, og der skal lidt mere til at holde de små kroppe varme i kulden, også selvom de naturligvis ligger i ly for den kolde vind.

Der findes mange dragter, det kan holde dem varme, men der er ingen over og inden ved siden af uld. Uld har nemlig den fantastiske egenskab at det både isolerer og holder barnet varmt, hvilket er essentielt her i vinterhalvåret.

Det findes en masse billige ulddragter, hvor du ikke får det rene uld. Det kan godt være du sparer lidt penge, men kvaliteten er bestemt også derefter, og hvis du gerne vil slippe for at dit barn får snue, hvilket de fleste nok gerne vil, så er der god grund til at investere lidt ekstra og købe 100% ren uld. Du kan finde et stort udvalg af ulddragter i 100% ren uld her hos Naturebaby.

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra godt for dit barn, kan du med fordel vælge uld, der er lavet af økologisk uld, hvor der ikke er nogen tilsætningsstoffer i. Det bedste for dit barns hud er helt rune produkter, der ikke har været udsat for nogen former for kemikalier.

Det er svært sige præcist hvornår, det er tid til at skifte til ulddragter, men en god tommelfingerregel er, at når der kommer nattefrost er det ved at være tid.