Tips og tricks: Hemmeligheden bag det eksklusive hjem

0
1961

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er medvind i sejlene hos den danske økonomi. Opsvinget vil ingen ende tage, og derfor skal danskernes hjem udstråle mere end blot at være en bolig, hvor man opholder sig. Der skal eksklusivitet ind i de danske dagligstuer, men hvordan gør man egentlig det? Det får du her et par gode råd til.

#1: Køb loungemøbler
Loungemøblerne er en fed måde at skabe et overdådigt hjem på. Hvis du har plads i dit hjem til at have et loungeområde, må du nødvendigvis være en både velhavende og vellidt skikkelse, der ofte har gæster på besøg. Derfor: Køb dig nogle loungemøbler og fremstå mere velhavende.

#2: Indret stuen med eksklusiv kunst
Alle rige mennesker har kunst. Sådan er det bare. Hvis du nogensinde har set en god film fra Hollywood, der omhandlede en rigmand, men som ikke indeholdte kunst, så har du næsten med garanti set forkert. Køb noget flot kunst (det behøver jo ikke at være den ægte vare, men måske bare en litografi), som du kan indrette stuen med. Det vil med garanti tage kegler.

#3: Planterne afslører dig
Hvis du gerne vil have, at de personer, der besøger dig i dit hjem, har det godt, føler sig hjemme og tænker ‘novra, det her er et flot hjem med en fantastisk atmosfære’, så tænk over hvilken beplantning du har i dit hjem. Det skal være flot, og hvis du eventuelt har nogle bregner, vil du hurtigt opdage, hvor fedt det er.

#3: Hvad med et guldspejl?
Guld udstråler overdådighed. Derfor bør du investere i et flot, overdådigt spejl, som du kan male guldfarvet, hvis du rigtig gerne vil det. Det er flot, og du kan altid finde noget guld-spraymaling, hvis du leder. Enten i din lokale farvehandler, på byggemarkedet eller på nettet. Du kan også prøve i en hiphop-butik, der sælger spraydåser, som man kan male grafitti med.