Træt af at flytte? Sådan bliver det lettere for hele familien

0
1884

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er i de fleste tilfælde en spændende affære at flytte. I hvert fald er det spændende at starte på ny et nyt sted – for selve flytningen er langt fra altid en proces, der skaber spænding blandt familiens medlemmer. Det er hårdt arbejde, og det er stressende. Derfor får du her et par tips til, hvordan processen lettes.

Bevar overblikket

Gå i gang med at pakke ned så tidligt, som det overhovedet er muligt. Pak flyttekasser efter kategorier, og skriv gerne ned på en seddel, hvad kasserne indeholder. Det giver et godt overblik over, hvad der er i de forskellige kasser.

Hvis du ved, hvad der er i kasserne, er det samtidig anledning til mindre stress, fordi du ikke behøver at tænke over, om du har husket det hele – du skal blot læse den seddel, du har skrevet, omkring hvad kasserne indeholder, og så får du styr på det hele.

Husk guleroden

Når du står midt i flytterodet, kan det være svært at huske på, hvad der egentlig ligger til grund herfor. Stop op og husk at tænk over, at det, der venter jer, er et nyt og spændende kapitel i livet som familie. Husk på det postive, så bliver selve flytteprocessen mere positiv.

Tag jer god tid

Der er ikke noget værre end at stresse, når I flytter. Forsøg derfor så vidt som muligt at gå i gang tidligt i processen. Køb flyttekasser så tidligt som muligt, og begynd så småt at pakke ned og sætte flytterodet i system. Afsæt også gerne mere end én dag til selve flytningen, hvis det er nødvendigt. En flyttedag bliver hurtigt lang, så husk at holde masser af små pauser, så det bliver lidt hyggeligt også.

Få hjælp fra flyttemænd

Hvis der er for meget at skulle tage hånd om, kan det være en god idé at betale dig til hjælp udefra. Flyttemænd koster ikke altid alverden, og hvis det er en stor hjælp, så bestil en. Det vil kun være en god idé, for så har I også tid til at pakke flyttekasserne ud, uden I skal stresse med det. Du kan finde mere info omkring flyttemænd her: https://www.boxit.dk/flyttemaend.