Uden job og forsørger? Sådan holder du dig attraktiv for jobmarkedet

0
760

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som forsørger er der ikke meget, der er værre, end at befinde sig i en situation, hvor man ikke har et job – så handler det om at finde et så hurtigt som overhovedet muligt. Anderledes er det, imens man er ung og ikke har nogen, der skal forsørges. Hvis du er uden job, får du herunder et par gode fifs til, hvordan du sikrer, at du er attraktiv for jobmarkedet.

Sørg for at holde dig opdateret

Det kan være svært at finde noget at få mellem fingrene, når man står uden et job på hånden. Alligevel er det uhyre vigtigt, at man gør det alligevel – også selvom det ikke er noget, der får dig til at være fordybet i det, du kan. Såfremt du ønsker at holde dig attraktiv for jobmarkedet, er det en god idé, hvis du aktivt deltager i kurser, der egner

brandkurser

Det kan i visse brancher eksempelvis være en god idé at deltage i et brandkursus, fordi det vil vise, at du er parat – og altså ikke behøver at tage det sideløbende eller inden du påbegynder din nye stilling.

Sørg for at folk ved, du er jobsøgende

Det er en god idé, hvis du fortæller til dem, der er i dit netværk, at du søger et nyt job. Hvis ingen ved, at du leder efter noget, kan det være svært at komme i betragtning – og så er det udelukkende opslåede job, du kan søge. Selvfølgelige også uopfordret, men her har du ikke på samme mulighed for at komme ind i varmen, som hvis der er nogle der siger god for dig.

Sørg for, at du gør brug af LinkedIn. Her har du mulighed for at finde jobs, men du kan også komme i kontakt med personer, der kan hjælpe dig med at finde en stilling hos din drømmevirksomhed.