Wall stickers fornyer hurtigt din bolig

0
28

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Trænger din bolig til fornyelse, men ønsker du ikke at betale det hvide ud af øjnene? Så kan wall stickers være en rigtig smart løsning. De kan nemt skiftes ud, de holder godt, og de skader ikke malingen på dine vægge.

Hvad er wall stickers?

Kort sagt er det, som navnet antyder, en slags klistermærker til væggen. Det er dog noget helt andet end dem, som man samlede i albums som barn. Det kan være små eller store motiver eller bogstaver, som skaber en flot væg i et hjem, som trænger til lidt fornyelse. Det kan være i forbindelse med flytning eller den helt store ombygning, men det kan også bare være, fordi der lige trænger til et frisk pust i rummet.

Pynt din stue

Du kan få mange slags wall stickers, som kan pryde væggene i din stue. Måske skal det være et smukt citat, som fortæller noget om, hvordan du og din familie er?

Det kan også være geometriske mønstre, som skaber liv og farve i rummet.

Man kan også få blomster, dyr og meget mere. Det store udvalg gør, at man kan skabe sit helt eget look. Klik her for at se en masse forskellige slags.

Sjov på børneværelset

Børn vokser hurtigt, og de kan ofte godt lide, at deres værelse afspejler deres interesser, som kan skifte tit. Frem for at male nye ting på væggene hvert år, så kan I dekorere med wall stickers, som ungerne selv vælger.

Man kan få dyr i mange stilarter og størrelser, højdemålere, bogstaver, så man kan træne alfabetet og meget, meget mere. Det kan også være, at barnet gerne vil have sit eget navn på væggen, eller måske noget som afspejler en ny interesse. Du kan næsten finde klistermærkerne med alle slags motiver.